VERVANGING BIJ ZIEKTE VAN UW SECRETARESSE

VERVANGING ZIEKTE

Een tijdelijke secretaresse als vervanging voor uw zieke secretaresse

Wanneer uw secretaresse verwacht of onverwacht uitvalt wegens ziekte of een operatie bent u als werkgever snel onthand.
Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is graag uw gesprekspartner! Wij bemiddelen ook ervaren tijdelijke secretaresses.

Direct een tijdelijke vacature: schakel ons FLITS TEAM in

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel een zogenaamde flexibele schil van zeer ervaren secretaresses die tijdelijke opdrachten invullen zoals bijvoorbeeld vervanging ziekte, vervanging bij zwangerschapsverlof, vervanging bij sabbaticals en bij piekperiodes. Het zogenaamde FLITS TEAM.

Het FLITS TEAM bestaat uit ervaren secretaresses die bij ons in dienst zijn en die er bewust voor gekozen hebben om bij onze opdrachtgevers o.a. vervanging bij ziekte in te vullen (zowel fulltime als parttime).

Wij begrijpen als geen ander dat u als werkgever vervanging van uw secretaresse bij ziekte zo soepel mogelijk wilt laten verlopen en dat u de garantie nodig heeft dat de invaller een ervaren secretaresse is die snel ingewerkt is én uiteraard de gehele periode van het ziekteverlof invult. Maak daarom gebruik van de diensten van ons FLITS TEAM

    secretaresse uitzendbureau     

Altijd een tijdelijke secretaresse bij u in de buurt

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel heeft 60 vestigingen in Nederland. Vandaar dat wij kunnen garanderen dat onze interim secretaresses altijd dicht in de buurt van uw bedrijf wonen. Snel ter plekke zijn in combinatie met kwaliteit zijn onze speerpunten.

Neem vrijblijvend contact met ons op bij een tijdelijke secretariële vacature

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Geen zorgen meer over vervanging bij ziekte: Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel kan uw tijdelijke vacature in verband met ziekte uitstekend invullen met een ervaren interim secretaresse in dienst van Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel.

Onze vestigingen vindt u HIER. Neem snel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Terug naar: HOME

Ga naar: ons FLITS TEAM
Ga naar: heeft u een tijdelijke functie
Ga naar: heeft u een secretaresse nodig

Ga naar: onze 60 vestigingen / contact