VERVANGING ZIEKTE

VERVANGING ZIEKTE

Vervanging ziekte krijgt bij Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel bijzondere aandacht!

Wij begrijpen als geen ander dat u als werkgever vervanging van uw secretaresse bij ziekte zo soepel mogelijk wilt laten verlopen en dat u de garantie nodig heeft dat de invaller een ervaren secretaresse is die snel ingewerkt is én uiteraard de gehele periode van het ziekteverlof invult. 

Daarom heeft Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel een zogenaamde flexibele schil van zeer ervaren secretaresses (ons FLITS team) die tijdelijke opdrachten invullen zoals bijvoorbeeld vervanging ziekte, zwangerschapsverlof, sabbaticals en piekperiodes. Secretaresses die er bewust voor gekozen hebben om bij opdrachtgevers vervanging bij ziekte in te vullen en hiermee veel ervaring hebben (zowel fulltime als parttime). 

Heeft u een secretaresse waarvoor u vervanging bij ziekte nodig heeft, neem dan snel contact met ons op.

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Geen zorgen meer over vervanging bij ziekte: Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel kan uw vacature tijdens vervanging bij ziekte uitstekend invullen met een ervaren interim secretaresse in dienst van Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel. 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is ook dé specialist op het gebied van vervanging bij ziekte. Voor andere voordelen van Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel voor u als organisatie, kijk dan op Werkgever