Op DETACHERINGSBASIS inlenen

Een TIJDELIJKE secretaresse op DETACHERINGSBASIS inlenen


Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is met 60 vestigingen in Nederland hét uitzendbureau voor professionele managementondersteuning.
Elke dag bemiddelen wij met veel plezier vele secretaresses naar onze opdrachtgevers in het hele land.
 
Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieelgespecialiseerd in de bemiddeling van MBO en HBO secretarieel personeel op junior, medior en senior niveau. Denkt u hierbij aan o.a. telefoniste/receptionistes, secretarieel medewerksters, directiesecretaresses, personal assistants, managementassistentes, officemanagers/praktijkmanagers, secretaresses Raad van Bestuur.
Maar ook: medisch, juridisch, HR, sales- en bestuurssecretaresses.
 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieeltransparant in tarieven.

Wij zijn verplicht de zgn. inlenersbeloning te volgen, d.w.z. dat de uitzendkracht hetzelfde dient te verdienen als een personeelslid in loondienst bij u in een zelfde functie.

Wanneer het bruto uurloon is afgesproken, hanteren wij een omrekenfactor op het bruto uurloon. Wanneer u op jaarbasis meerdere uitzendkrachten afneemt, ontvangt u een korting.


Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel –  no cure – no pay
Dat betekent dat u geheel vrijblijvend met ons samenwerkt. U ontvangt geheel vrijblijvend CV’s van in onze ogen geschikte kandidaten. Mocht de geschikte kandidaat er niet bij zitten, zullen we het profiel nogmaals finetunen en ontvangt u wederom geheel vrijblijvend nieuwe kandidaten van ons.
Wij werken dus volledig op no cure – no pay basis.
 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieelruime database met (direct) beschikbare kandidaten
 
Nadat u bij ons een aanvraag heeft ingediend gaan wij geheel vrijblijvend op zoek naar een geschikte kandidaat. We putten hierbij uit een ruim bestand van (direct) beschikbare kandidaten.
Deze kandidaten zijn geselecteerd op basis van het door u aangegeven functieprofiel alsmede het type kandidaat dat u zoekt.
 
 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieeleen secretaresse op DETACHERINGSBASIS inlenen

Detacheren is het inhuren van personeel via ons detacheringsbureau. Vaak gebeurt dit op basis van langdurige overeenkomsten. Wij hebben de mensen in dienst en u huurt hen voor een periode in. Formeel zijn wij dus de werkgever van de te detacheren werknemer. Als inlener bent u de opdrachtgever van ons detacheringsbureau en de werknemer is een ingeleende werknemer voor u. Omdat ons detacheringsbureau de werkgever is, loopt ons detacheringsbureau de werkgeversrisico’s bij ziekte (doorbetaling van het loon) en bij ontslag (ontslagvergoeding).
  

Wat kost detacheren?

Detacheren is iets duurder dan het inlenen van personeel via ons uitzendbureau. Omdat ons detacheringsbureau het werkgeversrisico draagt, zullen wij een deel van het risico verdisconteren in de opslag die wij op het uurtarief van de te detacheren werknemer hanteren. Wat dat uurtarief is en welke opslag daarbij wordt berekend, hangt onder meer af van de specialisatie en ervaring die u vraagt.
 

Redenen voor detachering

De meest voorkomende redenen van ondernemers om mensen te detacheren zijn:
  • Ziektevervanging
  • Speciale projecten
  • Zwangerschapsverlof
  • Een verlengde proeftijd
  • Extra ondersteuning tijdens drukte

Voordelen

Het voordeel van detachering is dat u gemakkelijk en snel aan gekwalificeerd personeel kan komen. Ons detacheringsbureau biedt u mensen aan waar u vervolgens een sollicitatiegesprek mee hebt. Dan kunnen beide partijen kijken of samenwerking gewenst is. Deze arbeidskrachten hebben in de meeste gevallen al ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Dit kan een voordeel zijn omdat ze brede kennis hebben.
Het grootste voordeel van detacheren is dat u de mensen maar tijdelijk aan u bindt. Als u financieel wat minder ruimte heeft, dan hoeft u geen mensen te ontslaan. 
 

Ga naar:
 
Meld direct een tijdelijke vacature op DETACHERINGSbasis
De dichtstbijzijnde vestiging voor informatie
Op tijdelijke basis een secretaresse inlenen
Werkgever
Home