FlexStar Secretarieel FLITS Team

FlexStar Secretarieel FLITS Team

      

 

De Toppers van FlexStar Secretarieel

Deze zeer ervaren managementondersteuners – inmiddels 438 in getal – zijn in dienst bij Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel en worden ingezet bij vervanging tijdens ziekte, tijdens zwangerschapsverlof en sabbaticals en werkpieken. Door hun ruime werkervaring als (directie)secretaresse zijn zij feilloos in te zetten binnen het secretariaat van elke onderneming.

’s Morgens gebeld, ’s middags ingevuld

Door het groeiend aantal tijdelijke vacatures dat gemeld wordt, hebben wij ervoor gekozen een vast team secretariële collega’s beschikbaar te hebben die beschikken over een lease-auto, laptop en een mobiele telefoon van de zaak. Deze Toppers worden ingezet wanneer direct assistentie noodzakelijk is. Immers, het voorkomen dat een directielid of een manager of een team onthand is vanwege het tijdelijk wegvallen van een secretaresse is waar wij graag inspringen. .

Binnenkort een tijdelijke secretariële vacature?

Wanneer uw managementassistent, directiesecretaresse, telefoniste/receptioniste, administratief medewerker binnenkort met vakantie gaat, een sabbatical neemt of zwangerschapsverlof heeft, reserveer nu alvast een FlexStar Secretarieel Direct FLITS Assistent bij de dichtstbijzijnde vestiging.

 

Ga naar: HOME

Ga naar: De dichtstbijzijnde vestiging om contact op te nemen
Ga naar: Meld direct een tijdelijke secretariële vacature