Werken bij FlexStar Plus Uitzendbureau

Vanwege aanhoudende groei zijn wij doorlopend op zoek naar SALES INTERCEDENTEN

 

Zo ziet jouw functie eruit

Ben jij een young professional met commercieel talent? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten? Vind jij het een uitdaging om 70% van je tijd bezig te zijn met acquisitie en het bezoeken van (potentiële) klanten. Dan is dit jouw baan!

 

bigstock-Successful-business-woman-with-37073290
Jouw taken

Met jouw talent voor sales leg je makkelijk contact met potentiële klanten en bouw je jouw netwerk uit. De relatie met je bestaande klanten versterk je met je inventieve oplossingen.
Net als een ondernemer ben je verantwoordelijk voor de groei van je eigen business. Je krijgt veel vrijheid om je ideeën en initiatieven tot een succes te maken.
Je bent een betrokken werkgever voor je flexwerkers. Je werft (online) nieuwe kandidaten, zorgt voor een succesvolle match en begeleidt ze.
De arbeidsmarkt is dynamisch. Daarom volg je continue de ontwikkelingen om een professioneel adviseur voor je klanten en flexwerkers te zijn.

 

Groei jij door binnen FlexStar Plus Uitzendbureau?
Je start direct met een professioneel inwerkprogramma. Dankzij het aanbod aan opleidingen, trainingen, coaching en de begeleiding van je manager groei je door naar een veelzijdige professional. Als je jouw talenten succesvol ontwikkelt in je rol als sales intercedent heeft FlexStar Plus Uitzendbureau je veel te bieden. En kan je doorgroeien naar een functie als regio Intercedent, accountspecialist of vestigingsmanager.

 

Werksfeer
Plezier in het werk is belangrijk. Je werkt in een jong team van enthousiaste en ondernemende professionals waar een informele sfeer heerst en collegialiteit voorop staat. Vraag een medewerker naar zijn gevoel bij FlexStar Plus en het woord TROTS klinkt. Wij zijn ambitieus op een prettige manier en stellen persoonlijke initiatieven erg op prijs.

 

Onze wensen

Je hebt minimaal een hbo diploma en bij voorkeur werkervaring opgedaan in een commerciële richting. Ook commerciële bijbanen en stages kunnen een waardevolle ervaring zijn. Je schrikt niet terug voor acquisitie en bent een geboren netwerker. Je gaat resultaatgericht en zelfstandig te werk, maar je bent ook een teamplayer. Daarnaast ben je geïnteresseerd in wat jouw klanten en flexwerkers beweegt.
Wij bieden

Naast een marktconform salaris tussen €1900,– en €2300,– (afhankelijk van je werkervaring) krijg je een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, 13 atv-dagen, 8,5% vakantietoeslag, teambonussen, reiskostenvergoeding en volop opleidingsmogelijkheden.

 

Belangstelling?
Upload dan snel je CV. Onze HR afdeling zal contact met je opnemen.

UPLOAD HIER JE CV

 

 

TERUG NAAR HOME