Tijdelijke Secretariële Ondersteuning – Secretaresse Uitzendbureau FlexStar – 60 vestigingen

Interim bemiddeling & detachering

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel bemiddelt al 20 jaar de beste secretariële interim professionals voor meer dan 1.600 opdrachtgevers. Zowel op mbo- als hbo-niveau. Wij vullen, zelfs in deze tijd met een krappe arbeidsmarkt, 92% van de vacatures in naar volle tevredenheid. Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel beschikt over een pool met ruim 2.150 ervaren interim assistants. Denk hierbij aan tijdelijke secretaresses, tijdelijke directiesecretaresses, tijdelijke juridische secretaresses, tijdelijke medische secretaresses, tijdelijke officemanagers en office managers, tijdelijke management assistants en managementassistentes. Zelfs ook tijdelijke receptionistes / telefonistes. Hierdoor kunnen we direct een geschikte kandidaat voorstellen. Binnen 24 uur beschikt u over de juiste interim secretaresse. Neem vandaag nog contact op voor een kosteloos en vrijblijvend advies.

Binnen 24 uur de juiste interim professional

Een telefonisch of persoonlijk gesprek is de eerste stap naar het vinden van een geschikte secretaresse. Tijdens dit gesprek (telefonisch of op locatie) inventariseren we alle gewenste competenties. Of misschien heeft u zelf al een taak-/functieprofiel opgesteld. In dat geval nemen we dit taak-/functieprofiel samen door. Dit allemaal geheel vrijblijvend want wij werken op basis van no cure – no pay.

2.150 secretariële professionals om uit te kiezen

Hierna gaan we op zoek binnen onze pool van ruim 2.150 interim professionals. Dit zijn allemaal secretaresses die of bij ons in dienst zijn of met wie wij eerder hebben gewerkt. Hoewel ons eigen bestand met interim secretaresses groot is, zoeken wij ook via externe (online) kanalen naar geschikte kandidaten. Het kan tenslotte zomaar zijn dat dé kandidaat voor u daartussen zit.

Het voorstellen van secretaresses aan onze opdrachtgevers

Na een zorgvuldige voorselectie stellen we een aantal geschikte kandidaten aan u voor. U ontvangt een CV, waarbij we persoonlijkheid, opleidings- en arbeidsachtergrond van de secretaresse toelichten. Gemiddeld stellen we drie kandidaten voor aan een opdrachtgever. Bijna altijd valt de keuze op een van deze voorgestelde secretaresses.

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel begeleidt de hele procedure

Als u 1 of meerdere voorgestelde kandidaten wilt uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking stemmen wij data en tijdstippen met de kandidaat (kandidaten) af en krijgt u hiervan een bevestiging. Na afloop van het gesprek vragen we een korte evaluatie aan onze opdrachtgever(s).

Geen geschikte interim professional, geen kosten

Wij werken op basis van het zogenaamde no cure – no pay principe. Wij brengen geen kosten in rekening als de juiste secretaresse niet via Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel wordt gevonden.

Vrijblijvende informatie? Bel ons snel!

Heeft u een secretariële vacature? Bel ons snel en wij verbinden u door met een van onze 60 vestigingen die het dichtst bij uw vestigingsplaats ligt. .
Ons centrale telefoonnummer is: 085 – 3030676