Secretaresse Rotterdam

SECRETARESSE ROTTERDAM

U zoekt een uitstekende secretaresse in Rotterdam?

Dán bent u hier goed bij Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel, hét uitzendbureau voor secretaresses, óók in Rotterdam!

U zoekt een uitstekende secretaresse, misschien wel de béste secretaresse die er te vinden is in Rotterdam en omgeving. Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Rotterdam helpt u daarbij door de secretaresse op MBO en HBO niveau te vinden (óók in Rotterdam) die bij u past en die u volledig ontzorgt.

FlexStar Secretarieel is geen gewoon secretaresse bureau. Wij zoeken, werven en selecteren de béste secretaresse in Rotterdam voor u! Onze werving en selectie procedure is zeer zorgvuldig, waardoor u gegarandeerd de beste secretaresse krijgt. FlexStar Secretarieel bemiddelt secretaresses op basis van uitzenden, detacheren maar ook via werving & selectie, zowel naar tijdelijke als permanente functies.
Maar altijd op basis van no cure – no pay.

Als u meer wilt weten, bel dan gerust onze vestiging in Rotterdam 010 – 307 52 55 of ga naar contact.

U zoekt een vacature als secretaresse in Rotterdam?

De secretaresse die een vacature in Rotterdam als secretaresse zoekt, kan uiteraard ook heel goed terecht bij FlexStar Secretarieel Secretaresse Uitzendbureau. We hebben zeer regelmatig vacatures als secretaresse in Rotterdam. De meeste vacatures vullen we echter in met kandidaten die bij ons ingeschreven staan. Schrijf je dus geheel gratis bij ons in. Het grote voordeel is dat u dan niet onze vacatures in de gaten moet houden, maar dat wij u bellen.

Naast banen als secretaresse heeft FlexStar Secretarieel ook veel banen als management assistent, personal assistant, bestuurssecretaresse en office manager, ook in o.a. Rotterdam.

Hopelijk zien we je sollicitatie of inschrijving snel!