Secretaresse Delft

Secretaresse Delft

U zoekt een uitstekende secretaresse in Delft?

Dán bent u hier goed bij Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel, hét uitzendbureau voor secretaresses, óók in DELFT!

U zoekt een uitstekende secretaresse, misschien wel de béste secretaresse die er te vinden is in Delft en omgeving. Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Delft helpt u daarbij door de secretaresse op MBO en HBO werk- en denkniveau te vinden (óók in DELFT) die bij u past en die u volledig ontzorgt.

FlexStar Secretarieel is geen gewoon secretaresse bureau. Wij zoeken, werven en selecteren de béste secretaresse in Delft voor u! Onze werving en selectie procedure is zeer zorgvuldig, waardoor u gegarandeerd de beste secretaresse krijgt. FlexStar Secretarieel bemiddelt secretaresses op basis van uitzenden, detacheren maar ook via werving en selectie, zowel naar tijdelijke als permanente functies.
Maar altijd op basis van no cure – no pay.

Als u meer wilt weten, bel dan gerust onze vestiging in Delft 015-200 21 31 of ga naar contact.

U zoekt een vacature als secretaresse in Delft?

De secretaresse die een vacature in Delft als secretaresse zoekt, kan uiteraard ook heel goed terecht bij FlexStar Secretarieel Secretaresse Uitzendbureau. We hebben zeer regelmatig vacatures als secretaresse in Delft en omgeving. De meeste vacatures vullen we echter in met kandidaten die bij ons ingeschreven staan. Schrijf je dus geheel gratis bij ons in. Het grote voordeel is dat u dan niet onze vacatures in de gaten moet houden, maar dat wij u bellen bij een geschikte vacature.

Naast banen als secretaresse heeft FlexStar Secretarieel ook veel banen als management assistent, personal assistant, bestuurssecretaresse, telefonist, receptionist en office manager, ook in o.a. Delft.

Hopelijk zien we uw sollicitatie of inschrijving snel!