Blog

FlexStar Secretarieel Detacheringen bereikt detachering van haar tweeduizendste kandidaatMaandag 13 november jl. vierden wij de detachering van de tweeduizendste kandidaat, een mooi festijn dat in onze vestiging in Utrecht werd gehouden.

Naast uitzenden, werving & selectie detacheren wij ook vele kandidaten naar onze opdrachtgevers in heel Nederland. Bedrijven weten ons steeds makkelijker te vinden.

Veel bedrijven in Nederland willen werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op het gebied van secretariële en administratieve banen, maar het ontbreekt hen vaak aan kennis of capaciteit om voor de juiste begeleiding te zorgen. Daarom kloppen bedrijven steeds vaker aan bij FlexStar Secretarieel Detacheringsbureau. Wij ondersteunen bij detachering van secretaresses met een arbeidsbeperking. FlexStar Secretarieel Detacheringsbureau detacheert en begeleidt secretaresses en biedt bedrijven begeleiding aan zowel secretaresse als bedrijf. In bijna alle gevallen leidt dit tot structurele plaatsing: 98% van de secretaresses gaat uiteindelijk over op een contract voor onbepaalde tijd bij bedrijven.

FlexStar Secretarieel: óók voor detacheringen!


16 november 2023