ZWANGERSCHAPSVERVANGING

ZWANGERSCHAPSVERVANGING

Vervanging bij zwangerschapsverlof is vaak gewenst in functies als secretaresse, management assistente, personal assistant, directiesecretaresse en officemanager.

Zwangerschapsvervanging door een professional is belangrijk. Bij vervanging tijdens zwangerschapsverlof wilt u een ervaren secretaresse die snel ingewerkt is en vrijwel direct productief. En u wilt iemand die de zwangerschapsvervanging periode helemaal vol maakt. De periode van zwangerschapsverlof duurt soms 16 weken (minimaal), maar soms duurt het zwangerschapsverlof ook wel 20 weken of meer. 

Daarnaast nemen sommige vrouwen een vakantie op, direct na het zwangerschapsverlof, waardoor de zwangerschapsvervanging weer wat langer duurt. Ook is het verstandig om de vervanger goed in te werken en na afloop een overdracht te laten doen, zodat de zwangerschapsvervanging soepel verloopt. 

Daarom heeft Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel een zgn. tijdelijke schil met gemotiveerde en goed opgeleide secretaresses (het zgn. FLITS team), die voor de periode van zwangerschapsvervanging al hun kennis en vaardigheden willen inzetten voor u! Daarbij kunt u denken aan secretaresses, directiesecretaresses, managementassistentes en officemanagers op MBO+, HBO en WO niveau. 

Heeft u een secretaresse die met zwangerschapsverlof gaat en bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten op het gebied van zwangerschapsvervanging, neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om zwangerschapsvervanging. Geen zorgen meer over zwangerschapsvervanging; Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel kan uw vacature tijdens zwangerschapsverlof uitstekend invullen met een ervaren secretaresse, zoals een (directie-) secretaresse, management assistente, personal assistant of officemanager.

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is dé specialist op het gebied van zwangerschapsvervanging (vervanging bij zwangerschapsverlof). Kijk ook op Vervanging zwangerschapsverlof.