ZIEKTEVERVANGING

ZIEKTEVERVANGING

Ziektevervanging krijgt bij Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel bijzondere aandacht!

Wij begrijpen als geen ander dat u als werkgever ZIEKTEVERVANGING van uw personeel zo soepel mogelijk wilt laten verlopen en dat u de garantie wilt dat de invaller een ervaren secretaresse is die snel ingewerkt is én uiteraard de gehele periode van ziektevervanging invult.

Daarom heeft Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel een zogenaamde flexibele schil van zeer ervaren secretaresses (ons FLITS team) die tijdelijke opdrachten invullen zoals bijvoorbeeld ziektevervanging, vervanging zwangerschapsverlof, sabbaticals en piekperiodes. Secretaresses die er bewust voor gekozen hebben om bij opdrachtgevers ziektevervanging in te vullen en hiermee veel ervaring hebben (zowel fulltime als parttime). 

Heeft u een secretaresse waarvoor u ziektevervanging nodig heeft, neem dan snel contact met ons op.

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Geen zorgen meer over ziektevervanging: Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel kan uw vacature tijdens ziektevervanging uitstekend invullen met een ervaren interim secretaresse in dienst van Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel. 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is ook dé specialist op het gebied van ziektevervanging. Voor andere voordelen van Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel voor u als organisatie, kijk dan op Werkgever