Waarin onderscheiden wij ons

Waarom Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel?

Samenwerken met Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel levert u als opdrachtgever veel voordelen op. Daar waar veel bureaus acteren als CV-schuivers, onderscheidt Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel zich door voor u de meest gekwalificeerde kandidaten te selecteren in verhouding tot het functieprofiel. Dat kunnen we doordat wij ruim de tijd voor zowel u als de kandidaten hebben. En dat kan ook omdat wij menen dat alleen deze werkwijze succesvol is.
secretaresse uitzendbureau FlexStar Secretarieel Alkmaar

Waarin onderscheidt Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel zich

• Persoonlijke benadering en een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding
• Een garantieregeling wanneer een kandidaat onverhoopt niet mocht bevallen
• Een financiële korting wanneer u ons exclusiviteit verleent bij het invullen van een vacature
• Kosteloos opstellen van het taak-/functieprofiel
• Alle kandidaten worden persoonlijk gesproken
• Keuze uit de volgende constructies: Werving & Selectie, Uitzenden en Detacheren
• Kosteloze overname kandidaat na uitzendperiode
• Testen en Persoonlijke Profiel Analyses (PPA)
• Consultants met ruime ervaring in de secretariële branche als vast aanspreekpunt.

Hoge score op tevredenheid!

Vele Top 100 bedrijven behoren tot de klantenkring van Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel. Een onlangs uitgevoerd klantenonderzoek liet zien dat 98% van de geinterviewde opdrachtgevers ons een cijfer geeft tussen de 8.5 en 10.

Tot slot is het interessant om te weten dat 97,2% van de tot nu toe door Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel geplaatste kandidaten na twee jaar nog steeds bij dezelfde organisatie werkt, dan wel -in geval van interim functie- de afgesproken opdracht naar grote tevredenheid heeft afgerond. U begrijpt vast dat we trots zijn op dit resultaat

Onze opdrachtgevers

Van de ruim 4000 klanten van Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel behoren maar liefst 10% tot het grootbedrijf. Denk hierbij o.a. aan de bekende multinationals zoals Transavia Airlines C.V., AkzoNobel, Shell, ING Bank, Unilever, ASML, Heineken, KPMG, Philips en LyondellBasell Industries.
Maar ook vele opdrachtgever in het midden- en kleinbedrijf, overheden, stichtingen en verenigingen hebben de weg naar ons secretaresse uitzendbureau gevonden.
Elke dag bemiddelen wij met veel plezier vele kandidaten op tijdelijke en permanente basis naar onze opdrachtgevers in het hele land.

Nieuwsgierig geworden?

Wij leggen u graag uit waarom Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel ànders is dan overige uitzendbureaus!
Belt u snel de meest dichtstbijzijnde vestiging en een van onze consultants staat u graag te woord. Gaat u hiervoor naar CONTACT

 

 

Terug naar HOME