Secretaresse Vacatures in Utrecht
secretaresse vacatures Drenthe

Secretaresse vacatures in Utrecht

Op zoek naar een vacature van Secretaresse in Utrecht

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en zoek je een nieuwe baan als secretaresse, directiesecretaresse, personal assistant, management assistent, office manager, telefoniste/receptioniste of administratief medewerker? Wil je graag werken in Utrecht?

Secretarieel Uitzendbureau FlexStar Utrecht

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Utrecht biedt jou de kans om te kiezen uit uitdagende vacatures in Utrecht en omstreken zoals Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Nieuwegein, Houten of Vleuten.

Groot netwerk van opdrachtgevers

Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers. Dat zijn zowel de Top 100 bedrijven in Nederland, maar ook bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf (MKB). Ook werken we samen met Stichtingen en Verenigingen. Zo zit er altijd iets voor jou tussen. Of je nou op zoek bent naar een baan als directiesecretaresse, secretaresse, officemanager, managementassistent, receptionist/telefonist of administratief medewerker, fulltime of parttime. Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel helpt je graag in de volgende stap in je carrière!

Ga snel naar onze vacatures

Op zoek naar een vacature als Secretaresse in Utrecht en omgeving? Ga dan naar onze vacaturesite

Daarom Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Utrecht

01
Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel bestaat meer dan 20 jaar én is premium marktleider in de branche managementondersteuning
02
Hierdoor hebben wij een groot en professioneel netwerk van opdrachtgevers opgebouwd
03
Wij bieden de beste managementassistants, directiesecretaresses, secretaresses, office managers, personal assistants, telefoniste/receptionistes, voor zowel vaste als interimfuncties
04
Wij zijn uniek in onze persoonlijke aanpak en begeleiding
05
De perfecte match, daar gaan we voor!