Secretaresse Nodig? Binnen 12 uur de juiste match

Secretaresse Nodig? Bel Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel

Secretaresse Nodig of Secretaresse Gezocht?

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is met 60 vestigingen in Nederland HET bureau voor de moderne managementondersteuner.
Heeft u dus een SECRETARESSE NODIG? Neem dan snel contact op met een van onze vestigingen via de volgende link: https://flexstarplus.nl/contact

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is specialist

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de werving & selectie en bemiddeling van secretarieel personeel op MBO en HBO niveau. Office managers, secretaresses, management assistentes, directiesecretaresses, personal assistants. Secretarieel Uitzendbureau FlexStar Secretarieel heeft ruime ervaring. Niet alleen beschikken wij over vakinhoudelijke kennis, ook de markt kennen wij als geen ander. In de afgelopen jaren hebben wij ruim 5000 secretariële vacatures ingevuld, zowel tijdelijk als ook op permanente basis. Zowel parttime secretaresse vacatures als fulltime secretaresse vacatures.

Interim secretarieel personeel. Binnen 12 uur geregeld.

Secretariële detachering is de oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, ziekte of zwangerschapsverlof van uw eigen secretaresses. Zwangerschapsverlofvervanging begint niet altijd op de uitgerekende datum. Veelal komt het voor dat een zwangerschapsverlof al vroegtijdig begint door complicaties van de zwangere secretaresse, managementassistent of office manager. Wij werken uitsluitend met secretariële toppers die wij uitgebreid hebben gescreend en die veel werkervaring hebben.