Secretaresse Leeuwarden

Secretaresse Leeuwarden

U zoekt een uitstekende secretaresse in Leeuwarden?

Dán bent u hier goed bij Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel, hét uitzendbureau voor secretaresses, óók in Leeuwarden!

U zoekt een uitstekende secretaresse, misschien wel de béste secretaresse die er te vinden is in Leeuwarden en omgeving. Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Leeuwarden helpt u daarbij door de secretaresse op MBO en HBO niveau te vinden (óók in Leeuwarden) die bij u past en die u volledig ontzorgt.

FlexStar Secretarieel is geen gewoon secretaresse bureau. Wij zoeken, werven en selecteren de béste secretaresse in Leeuwarden voor u! Onze werving en selectie procedure is zeer zorgvuldig, waardoor u gegarandeerd de beste secretaresse krijgt. FlexStar Secretarieel bemiddelt secretaresses op basis van uitzenden, detacheren maar ook via werving & selectie, zowel naar tijdelijke als permanente functies.
Maar altijd op basis van no cure – no pay.

Als u meer wilt weten, bel dan gerust onze vestiging in Leeuwarden 058 – 203 81 52 of ga naar contact.

U zoekt een vacature als secretaresse in Leeuwarden?

De secretaresse die een vacature in Leeuwarden als secretaresse zoekt, kan uiteraard ook heel goed terecht bij FlexStar Secretarieel Secretaresse Uitzendbureau. We hebben zeer regelmatig vacatures als secretaresse in Leeuwarden en omgeving. De meeste vacatures vullen we echter in met kandidaten die bij ons ingeschreven staan. Schrijf je dus geheel gratis bij ons in. Het grote voordeel is dat u dan niet onze vacatures in de gaten moet houden, maar dat wij u bellen.

Naast banen als secretaresse heeft FlexStar Secretarieel ook veel banen als management assistent, personal assistant, bestuurssecretaresse en office manager, ook in o.a. Leeuwarden.

Hopelijk zien we je sollicitatie of inschrijving snel!