Secretaresse Den Haag

Secretaresse Den Haag

U zoekt een uitstekende secretaresse in Den Haag?

Dán bent u hier goed bij Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel, hét uitzendbureau voor secretaresses, óók in DEN HAAG!

U zoekt een uitstekende secretaresse, misschien wel de béste secretaresse die er te vinden is in Den Haag en omgeving. Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Den Haag helpt u daarbij door de secretaresse op MBO en HBO werk- en denkniveau te vinden (óók in DEN HAAG) die bij u past en die u volledig ontzorgt.

FlexStar Secretarieel is geen gewoon secretaresse bureau. Wij zoeken, werven en selecteren de béste secretaresse in Den Haag voor u! Onze werving en selectie procedure is zeer zorgvuldig, waardoor u gegarandeerd de beste secretaresse krijgt. FlexStar Secretarieel bemiddelt secretaresses op basis van uitzenden, detacheren maar ook via werving en selectie, zowel naar tijdelijke als permanente functies.
Maar altijd op basis van no cure – no pay.

Als u meer wilt weten, bel dan gerust onze vestiging in Den Haag: 070-2211678 of ga naar contact.

U zoekt een vacature als secretaresse in Den Haag?

De secretaresse die een vacature in Den Haag als secretaresse zoekt, kan uiteraard ook heel goed terecht bij FlexStar Secretarieel Secretaresse Uitzendbureau. We hebben zeer regelmatig vacatures als secretaresse in Den Haag en omgeving. De meeste vacatures vullen we echter in met kandidaten die bij ons ingeschreven staan. Schrijf je dus geheel gratis bij ons in. Het grote voordeel is dat u dan niet onze vacatures in de gaten moet houden, maar dat wij u bellen bij een geschikte vacature.

Naast banen als secretaresse heeft FlexStar Secretarieel ook veel banen als management assistent, personal assistant, bestuurssecretaresse, telefonist, receptionist en office manager, ook in o.a. Den Haag.

Hopelijk zien we uw sollicitatie of inschrijving snel!