Secretaresse Alphen aan den Rijn

Secretaresse Alphen aan den Rijn

U zoekt een uitstekende secretaresse in Alphen aan den Rijn?

Dán bent u hier goed bij Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel, hét uitzendbureau voor secretaresses, óók in ALPHEN AAN DEN RIJN!

U zoekt een uitstekende secretaresse, misschien wel de béste secretaresse die er te vinden is in Alphen aan den Rijn en omgeving. Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Alphen aan den Rijn helpt u daarbij door de secretaresse op MBO en HBO werk- en denkniveau te vinden (óók in Alphen aan den Rijn) die bij u past en die u volledig ontzorgt.

FlexStar Secretarieel is geen gewoon secretaresse bureau. Wij zoeken, werven en selecteren de béste secretaresse in Alphen aan den Rijn voor u! Onze werving en selectie procedure is zeer zorgvuldig, waardoor u gegarandeerd de beste secretaresse krijgt. FlexStar Secretarieel bemiddelt secretaresses op basis van uitzenden, detacheren maar ook via werving en selectie, zowel naar tijdelijke als permanente functies.
Maar altijd op basis van no cure – no pay.

Als u meer wilt weten, bel dan gerust onze vestiging in Alphen aan den Rijn 0172 – 263 034 of ga naar contact.

U zoekt een vacature als secretaresse in Alphen aan den Rijn?

De secretaresse die een vacature in Alphen aan den Rijn als secretaresse zoekt, kan uiteraard ook heel goed terecht bij FlexStar Secretarieel Secretaresse Uitzendbureau. We hebben zeer regelmatig vacatures als secretaresse in Alphen aan den Rijn en omgeving. De meeste vacatures vullen we echter in met kandidaten die bij ons ingeschreven staan. Schrijf je dus geheel gratis bij ons in. Het grote voordeel is dat u dan niet onze vacatures in de gaten moet houden, maar dat wij u bellen bij een geschikte vacature.

Naast banen als secretaresse heeft FlexStar Secretarieel ook veel banen als management assistent, personal assistant, bestuurssecretaresse en office manager, ook in o.a. Alphen aan den Rijn.

Hopelijk zien we uw sollicitatie of inschrijving snel!