Secretaresse

Secretaresse

Secretaresse – duizendpoot

Dé Secretaresse is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Waar zij in vroegere jaren slechts degene was die de brieven typte en koffie schonk, is de rol van de secretaresse in de loop der jaren meer en meer die van een professionele en gelijkwaardige sparringpartner geworden. Een professional, toegerust om  de manager of bestuurder te ondersteunen op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied. Een échte duizendpoot!

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel

Met 60 vestigingen in Nederland durven wij ons met recht hét secretaresse uitzendbureau te noemen waar de Top 100 bedrijven graag secretaressen inleent. Zowel op secretaresse – werving en selectie basis als op secretaresse uitzendbureau basis.
Als professioneel secretarieel uitzendbureau hebben wij veel oog voor de persoonlijke benadering richting secretaresse én opdrachtgever.
Secretarieel Uitzendbureau FlexStar Secretarieel, hét werving en selectiebureau en uitzendbureau voor de béste secretaresse!

Werkgever, zoekt u een Secretaresse?

Opdrachtgevers die een gekwalificeerde secretaresse zoeken, zijn van harte welkom bij secretaresse uitzendbureau en secretarieel werving en selectie bureau FlexStar Secretarieel. Het beste en goedkoopste secretaresse uitzendbureau van Nederland is FlexStar Secretarieel. Vanuit maar liefst 60 vestigingen in Nederland bieden wij landelijke dekking.

Secretaresse, op zoek naar een baan?

Dan ben je bij Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel aan het goede adres. Wij hebben altijd een vestiging bij jou in de buurt. Onze opdrachtgevers zijn veelal de Top 100 bedrijven in Nederland. Ook ontvangen wij interessante secretaresse vacatures van het MKB, Stichtingen, Verenigingen en Overheden.

Voor een overzicht van al onze Secretariële vacatures en vacatures als secretaresse in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Maastricht en elders, kijk je op ik zoek een secretaresse vacature of ik zoek een baan als secretaresse.