Op UITZENDBASIS inlenen

Een TIJDELIJKE secretaresse op UITZENDBASIS inlenen


Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is met 60 vestigingen in Nederland hét uitzendbureau voor professionele managementondersteuning.
Elke dag bemiddelen wij met veel plezier vele secretaresses naar onze opdrachtgevers in het hele land.
 
Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieelgespecialiseerd in de bemiddeling van MBO en HBO secretarieel personeel op junior, medior en senior niveau. Denkt u hierbij aan o.a. telefoniste/receptionistes, secretarieel medewerksters, directiesecretaresses, personal assistants, managementassistentes, officemanagers/praktijkmanagers, secretaresses Raad van Bestuur.
Maar ook: medisch, juridisch, HR, sales- en bestuurssecretaresses.
 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieeltransparant in tarieven.

Wij zijn verplicht de zgn. inlenersbeloning te volgen, d.w.z. dat de uitzendkracht hetzelfde dient te verdienen als een personeelslid in loondienst bij u in een zelfde functie. Wanneer het bruto uurloon is afgesproken, hanteren wij een omrekenfactor op het bruto uurloon. Wanneer u op jaarbasis meerdere uitzendkrachten afneemt, ontvangt u een korting.


Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel –  no cure – no pay
Dat betekent dat u geheel vrijblijvend met ons samenwerkt. U ontvangt geheel vrijblijvend CV’s van in onze ogen geschikte kandidaten. Mocht de geschikte kandidaat er niet bij zitten, zullen we het profiel nogmaals finetunen en ontvangt u wederom geheel vrijblijvend nieuwe kandidaten van ons.
Wij werken dus volledig op no cure – no pay basis.
 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieelruime database met (direct) beschikbare kandidaten
 
Nadat u bij ons een aanvraag heeft ingediend gaan wij geheel vrijblijvend op zoek naar een geschikte kandidaat. We putten hierbij uit een ruim bestand van (direct) beschikbare kandidaten.
Deze kandidaten zijn geselecteerd op basis van het door u aangegeven functieprofiel alsmede het type kandidaat dat u zoekt.
 
 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieeleen secretaresse op UITZENDBASIS inlenen

Het inhuren van uitzendkrachten via ons secretaresse uitzendbureau biedt een aantal voordelen. Naast het feit dat u op ieder gewenst moment uitzendkrachten in kunt lenen zijn er nog een aantal andere voordelen. Hieronder hebben wij voor u het complete overzicht geschreven.

De voordelen op een rijtje:

 U loopt geen werkgeversrisico.
 Werknemers worden per uur ingeleend.
 U heeft geen omkijken naar loonadministratie.
 Wij stellen u onbeperkt kandidaten voor.
 U heeft geen risico bij ziekte, uitval of verlof.
 De planning wordt voor u verzorgd.

Geen werkgeversrisico

U hoeft geen loon door te betalen bij ziekte, uitval of verlof. U bent niet zelf de juridische werkgever.

U betaalt per gewerkt uur

U huurt een uitzendkracht de eerste 78 weken flexibel in. Houden de werkzaamheden onverwachts op? Dan hoeft u geen loon door te betalen. De samenwerking met de uitzendkracht kan dan ieder gewenst moment worden opgezegd.

U heeft geen omkijken naar de loonadministratie

Wanneer u juridisch werkgever bent dient u de loonadministratie te voeren. Dat betekent dat u verantwoordelijk bent voor het berekenen van de reserveringen, pensioenen en premies. Huurt u een medewerker in op uitzendbasis, dan doet ons uitzendbureau dit voor u. U heeft dan geen enkel omkijken naar de loonadministratie.

 

Ga naar:
 
Meld direct een tijdelijke vacature op uitzendbasis
De dichtstbijzijnde vestiging voor informatie
Op tijdelijke basis een secretaresse inlenen
Werkgever
Home