Op Deta-Vastbasis inlenen

Een TIJDELIJKE secretaresse op DETA-VAST BASIS inlenen


Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel is met 60 vestigingen in Nederland hét uitzendbureau voor professionele managementondersteuning.
Elke dag bemiddelen wij met veel plezier vele secretaresses naar onze opdrachtgevers in het hele land.
 
Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieelgespecialiseerd in de bemiddeling van MBO en HBO secretarieel personeel op junior, medior en senior niveau. Denkt u hierbij aan o.a. telefoniste/receptionistes, secretarieel medewerksters, directiesecretaresses, personal assistants, managementassistentes, officemanagers/praktijkmanagers, secretaresses Raad van Bestuur.
Maar ook: medisch, juridisch, HR, sales- en bestuurssecretaresses.
 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieeltransparant in tarieven.

Wij zijn verplicht de zgn. inlenersbeloning te volgen, d.w.z. dat de uitzendkracht hetzelfde dient te verdienen als een personeelslid in loondienst bij u in een zelfde functie.

Wanneer het bruto uurloon is afgesproken, hanteren wij een omrekenfactor op het bruto uurloon. Wanneer u op jaarbasis meerdere uitzendkrachten afneemt, ontvangt u een korting.


Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel –  no cure – no pay
Dat betekent dat u geheel vrijblijvend met ons samenwerkt. U ontvangt geheel vrijblijvend CV’s van in onze ogen geschikte kandidaten. Mocht de geschikte kandidaat er niet bij zitten, zullen we het profiel nogmaals finetunen en ontvangt u wederom geheel vrijblijvend nieuwe kandidaten van ons.
Wij werken dus volledig op no cure – no pay basis.
 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieelruime database met (direct) beschikbare kandidaten
 
Nadat u bij ons een aanvraag heeft ingediend gaan wij geheel vrijblijvend op zoek naar een geschikte kandidaat. We putten hierbij uit een ruim bestand van (direct) beschikbare kandidaten.
Deze kandidaten zijn geselecteerd op basis van het door u aangegeven functieprofiel alsmede het type kandidaat dat u zoekt.
 
 

Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieeleen secretaresse op DETA-VAST BASIS inlenen

Deta-Vast staat voor: detachering/uitzenden met als doel een medewerker vast in dienst te laten treden bij de opdrachtgever.

Waarom detavast?

Wanneer u personeel zoekt kunt u daarvoor ons secretaresse uitzendbureau inschakelen. Via ons secretaresse uitzendbureau leent u de medewerker in op uitzendbasis. U betaalt dan per gewerkt uur een vast tarief. De medewerker is dan op uitzendbasis in dienst bij het uitzendbureau. Wanneer u daar als opdrachtgever aan toe bent, biedt u de uitzendkracht zelf een contract aan. U betaalt daarvoor een eenmalige vergoeding. Deze vergoeding noemen we een werving- en selectiefee.

Detavast is uitzenden én werving- en selectie (maar dan gecombineerd)

Detavast is eigenlijk het beste van twee werelden. Namelijk uitzenden én werving & selectie. Een medewerker wordt eerst een periode op uitzendbasis ingeleend. Na een vooraf afgesproken periode kan de uitzendkracht in dienst treden bij de organisatie waar hij/zij op uitzendbasis heeft gewerkt.

Hiermee worden de kosten voor het vinden van de werknemer verdeeld over de uitzenduren. Blijkt de werknemer toch niet bij uw organisatie te passen? Dan kunt u in de periode van de deta-vast constructie direct de samenwerking (inleen) stopzetten.

Hoe werkt de deta-vast constructie?

Stel u huurt een werknemer in via ons secretaresse uitzendbureau in. U betaalt geen werving- en selectiefee maar u huurt de medewerker een vooraf afgesproken aantal uur in. U betaalt dan een uitzendtarief. Het uitzendtarief is opgebouwd uit:

  • Bruto uurloon
  • Werkgeverskosten
  • Kleine fee voor ons uitzendbureau 

De marge voor het uitzendbureau is op basis van de gewerkte uren, dit betekent dat de kosten daarmee ook over de uren verdeeld zijn.

Voordelen deta-vast:

  • Minder risico
  • Verlengde proeftermijn
  • Geen werkgeversrisico
  • Meer flexibiliteit bij inleen

Van uitzendkracht naar vaste baan

Deta-vast biedt bedrijven een soort van langere proeftermijn. Het voordeel van een uitzendkracht is de flexibiliteit. Dat betekent dat bij een niet succesvolle samenwerking u ieder moment die samenwerking stop kan zetten.  Zijn de eerste 1040 uur goed bevallen? Dan kunt u de uitzendkracht zelf een dienstverband aanbieden binnen uw organisatie.

 

Ga naar:
 
Meld direct een tijdelijke vacature op uitzendbasis
De dichtstbijzijnde vestiging voor informatie
Op tijdelijke basis een secretaresse inlenen
Werkgever
Home