Intercedent

Zo ziet jouw functie eruit

Ben jij een young professional met commercieel talent? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten? Vind jij het een uitdaging om 70% van je tijd bezig te zijn met acquisitie en het bezoeken van (potentiële) klanten. Dan is dit jouw baan! 

Mijn baan als Sales Intercedent? ‘Dat is net teamsport: veel energie, fun en een winnersmentaliteit. Geen dag is hetzelfde. Een rondje bellen met potentiële klanten om afspraken te scoren. Tussendoor snel die last minute aanvraag voorzien en drie productiemedewerkers regelen. Net op tijd voor het teamoverleg en daarna op pad voor een afspraak met een klant. Doorgroeien? Ik maak nu mijn tweede stap in drie jaar. Ik leg de lat hoog en krijg veel ruimte om mezelf te verbeteren. Dankzij het opleidingsprogramma heb ik me ontwikkeld van student tot young professional. Ik heb nu meer bagage en ben een volwaardige gesprekspartner van klanten.’
Jouw taken

  • Met jouw talent voor sales leg je makkelijk contact met potentiële klanten en bouw je jouw netwerk uit. De relatie met je bestaande klanten versterk je met je inventieve oplossingen.
  • Net als een ondernemer ben je verantwoordelijk voor de groei van je eigen business. Je krijgt veel vrijheidom je ideeën en initiatieven tot een succes te maken.
  • Je bent een betrokken werkgever voor je flexwerkers. Je werft (online) nieuwe kandidaten, zorgt voor een succesvolle match en begeleidt ze.
  • De arbeidsmarkt is dynamisch. Daarom volg je continue de ontwikkelingen om een professioneel adviseurvoor je klanten en flexwerkers te zijn.

Groei jij door binnen FlexStar Plus Uitzendbureau
Je start direct met een professioneel inwerkprogramma. Dankzij het aanbod aan opleidingen, trainingen, coaching en de begeleiding van je manager groei je door naar een veelzijdige professional. Als je jouw talenten succesvol ontwikkelt in je rol als sales intercedent heeft FlexStar Plus Uitzendbureau je veel te bieden. En kan je doorgroeien naar een functie als regio Intercedent, accountspecialist of vestigingsmanager.

Werksfeer
Plezier in het werk is belangrijk. Je werkt in een jong team van enthousiaste en ondernemende professionals waar een informele sfeer heerst en collegialiteit voorop staat. Vraag een medewerker naar zijn gevoel bij FlexStar Plus en het woord trots klinkt. Wij zijn ambitieus op een prettige manier en stellen persoonlijke initiatieven erg op prijs.

Onze wensen

Je hebt minimaal een hbo diploma en bij voorkeur werkervaring opgedaan in een commerciële richting. Ook commerciële bijbanen en stages kunnen een waardevolle ervaring zijn. Je schrikt niet terug voor acquisitie en bent een geboren netwerker. Je gaat resultaatgericht en zelfstandig te werk, maar je bent ook een teamplayer. Daarnaast ben je geïnteresseerd in wat jouw klanten en flexwerkers beweegt.

Wij bieden

Naast een marktconform salaris tussen € 1900,– en € 3200,– (afhankelijk van je werkervaring) krijg je een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, 13 atv-dagen, 8,5% vakantietoeslag, teambonussen, reiskostenvergoeding en volop opleidingsmogelijkheden.